Secrete pe care le stim doar noi: piese esentiale de lenjerie

Piesele de lenjerie din dantela, satin sau sifon, sunt secretul tau, pe care sa il dezvalui partenerului, intr-un cadru romantic si pasional.

Colectia de lenjerie pentru Anjelica'Secret aprinde pasiunea in cuplu in noaptea in care sarbatorim iubirea mai mult ca oricand.

 

Dantela sofisticata, eleganta si provocatoare, in acelasi timp

Dantela se afla in topul preferintelor barbatilor atunci cand vine vorba despre lenjerie intima. Studiile arata ca 30% dintre domni isi imagineaza piese din dantela atunci cand se gandesc la lenjeria intima ideala.

Potrivite oricarei siluete, piesele de lenjerie din dantela sunt seducatoare si provocatoare. Indiferent daca alegeti alb,bej incandescent sau negrul plin de mister, seturile de lenjerie cu dantela de la Maicom asigura ingredientele unei seri pline de pasiune.

Bumbac Satinat placut la atingere

Pentru a stapani cu adevarat arta seductiei, femeile trebuie sa poarte lenjerie provocatoare in primul rand pentru felul in care le face sa se simta, pentru placerea proprie de a se simti atractiva si pentru incredere in ea.

Materialul de lenjerie  placut la atingere de catre femei este bumbacul satinat. In aceasta Colectie gasiti o diversitate de piese, care rasfata simturile si dau o stare de bine pentru o seara plina de romantism alaturi de partener, si nu numai.

Seturi,  camasi sau halate cu detalii fine si finisaje delicate

Detaliile lenjeriei purtate in noaptea  trebuie sa atinga perfectiunea. Cusaturile fine, dantela cu modele florale care acopera in mod misterios pielea, satinul fin sau chiffon-ul usor transparent vor aprinde pasiunea in cuplu zi si noapte.