Colecție nouă: Mai activ, mai performant, Maicom.

De când stai cu gândul că trebuie să începi să faci sport? Cât de multe scuze ai găsit pentru a lăsa sportul pentru o altă zi?

Încep de luni, am mult de lucru, îmi trebuie adidașii potriviți, nu am un training, nu vreau/pot să investesc acum în procurarea hainelor de sport și multe, multe altele. Nu-i așa că te-ai regăsit cel puțin în una din scuze? Păi uite de azi, ai cu una mai puțin. 

 

 

  Am lansat o nouă colecție de haine - Maicom Sport, pentru ca să te poți echipa stilat, confortabil și la preț accesibil și să începi să faci sport. Noua colecție a fost gândită pentru oamenii care trăiesc activ. Croiala repetă formele corpului și nu restrânge mișcarea. Stofele alese permit corpului să respire și sunt extrem de plăcute la atingere. Iar politica de preț nu poate decât să te bucure, pentru că doar cu 400 de lei te poți face cu un training stilat (maiou și leggins) care o să ți se potrivească perfect.

  Colecția Maicom Sport a apărut în condițiile în care interesul pentru sport crește în fiecare zi. Avem tot mai mulți oameni care înțeleg importanța sportului și încep să îl practice, dar până acum nu am avut nici un producător autohton, care ar oferi haine sport, care să răspundă așteptărilor și necesităților pieții. Și uite că Maicom, a creat o colecție colorată, stilată, confortabilă, calitativă și accesibilă. 

 

  Colecția Maicom Sport vine să te ajute să atingi noi rezultate, să fii mai activ, mai performant. Începe azi, nu lăsa pe mîine. Intră în orice magazin Maicom și echipează-te pentru a face sport.