0,00 MDL

Devino client VIP

Devino client VIP

Programul de loialitate pentru clienţii fideli este organizat şi se desfăşoară în toată reteaua MAICOM.

La program poate participa orice persoană fizică, rezidentă a Republicii Moldova, indiferent de naţionalitate şi care întruneşte următoarele condiţii:

  • Achiziţionează produse Maicom în valoarea de minim 2 000 MDL (cumpărătură unică)
  • Completează formularul tipizat.

Mecanismul de funcţionare:

  •  Clienţii care se prezintă la oricare dintre magazinele de firmă MAICOM şi achiziţioneaza produse în valoare de minim 2 000 MDL, pot să completeze formularul pentru a primi 5% reducere din valoarea urmatoarelor cumpărături efectuate la MAICOM.
  •  Suma de 1000 MDL trebuie să fie de la o singură achiziţie.
  •  Clienţii înregistraţi primesc un card de reducere , cu posibilitatea de creștere a % de la 5% la 7% și respectiv 10%.
  •  La primirea Client Card reducerea nu este valabilă,iar suma deja se cumuleaza.
  •  Client Cardul- este un card de creștere a %.
  •  În cazul pierderii Client Card-suma acumulată se anulează și începe de la zero,se eliberează un nou card.
  •  Cardurile de tip vechi se schimba în orice magazin de firma.
  •  5% - achiziționare de minim 2 000 MDL ( bon de casă unic )

Reducerea se face la prezentarea și scanarea obligatorie a cartelei.
La următoarea achiziţie de la oricare dintre magazinele participante, cumpărătorul trebuie doar să prezinte cardul pentru a beneficia de reducere .
Pentru confirmarea legală a primirii cardului, vînzătorul este obligat să atașeze la formularul completat de client,copia bonului de casă care confirmă achiziționarea.
Reducerea pentru clienţii fideli nu poate fi cumulată cu o altă promoţie deja existentă în magazin.
La marfa cu promoție,sau schimbare de preț-cardul nu este valabil,dar suma merge ca cumulare.

  Organizatorul programului nu va avea nici o răspundere derivînd din informaţiile completate şi nu va putea fi implicat în litigii legate de deţinerea sau proprietatea asupra datelor înregistrate. Prelucrarea informaţiilor obţinute are loc în corespundere cu art. 6, alin. (6), lit. c); art. 8, alin. (3) şi art. 9, alin. (4) al Legii nr. 17 din 15.02.2007 cu privire la protecţia datelor cu caracter personal, publicată la 27.07.2007 în Monitorul Oficial nr. 107-111, art. 468.
Prezentul Regulament reprezintă un set de condiţii minime pe care participanţii la program trebuie să le îndeplinească pentru a fi consideraţi eligibili. Participanţii se angajează să respecte regulile prezentului Regulament.