0,00 MDL

Franciza

Franciza

Câţi dintre noi visează la propria afacere? Maicom îți transformă visul în realitate!  Am lansat sistemul de franciză, care îţi oferă o șansă unică de a deschide și administra propriul fashion magazin, beneficiind de întregul concept “Maicom - HAINE DE MOLDOVA”

De ce o franciza?

Franciza este o strategie de dezvoltare a afacerii. Este o formă de comerț care pune în legatură un francizor (proprietar al unei mărci și deținător de know-how) și un comerciant independent care se numește francizat. Pentru proprietarul afacerii, franciza este un mod de extindere a afacerii. Pentru francizat, este o oportunitate de a deschide și a conduce o afacere sub o marcă recunoscută.
Franciza Maicom este destinată întreprinzătorilor care îşi doresc o afacere pe termen lung , cu un nivel de investiţie scăzut. Maicom se adresează oamenilor cu spirit comercial, care agrează munca în echipă, care vor să urmeze reguli, sfaturi și sunt gata să depună tot efortul pentru un succes garantat. Așa s-a realizat visul unui întreprinzător din  or. Edineț care  și-a deschis magazinul Maicom  pe strada M.Eminescu 1A. Este un magazin mare, frumos și  luminos în care ve-ți găsi tot asortimentul de produse  ale brandului Maicom.

 

 

 

 

Avantajele francizei Maicom:

  • Afacere de succes
  • Siguranță
  • Calitate
  • Produse unice
  • Recunoaștere națională etc.